Citronsemlor (amaretto sour-semlor)
Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...
Läs hela inläggetHärligt krämigt, citronsyrligt, salt och samtidigt nötigt. Det här blev en riktig fullträff! Snabbt och enkelt att laga också, hackar du alla ingredienserna hemma går det garanterat ännu snabbare.



För 2 väldigt hungriga personer. Mängden är anpassad efter förpackningarna, så det hade nog räckt till 3 personer också.
Koka pastan. Under tiden: fräs hackad lök och grovhackad svartkål tills det blir mjukt. Lägg över i en kastrull. Tärna och stek halloumin. När pastan är färdig: håll den varm under lock.
Tillsätt grädde i kastrullen med kål och låt koka ihop en stund. Blanda sedan ner pastan, citronzest, och lite pressad citron i såsen och smaka av med salt och peppar.
Toppa med parmesan och hasselnötter!


Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...
Läs hela inläggetPå gränsen mellan Halland och Skåne ligger Hallandsåsen, som tack vare sina sluttningar och många naturreservat bjuder in till aktiviteter som cykling och vandring. Den här gången var det...
Läs hela inlägget
Kommentera