Jag dras till naturen och rörelse utomhus. Älskar fjällen och höga berg lite extra, men framförallt att upptäcka nya platser, även på hemmaplan. Gör sällan utflykter utan min kamera - och med mitt fotograferande hoppas jag inspirera fler att ta sig ut och upptäcka friluftslivet. För mig är de små äventyren runt knuten minst lika viktiga som de stora - för de hinner man med i vardagen!

Naturen har alltid fascinerat och lockat mig, men det är de senaste åren jag insett hur mycket den ger mig. Jag gillar hur vandringen och friluftslivet öppnar upp ögonen för alla fina miljöer vi har runtomkring oss. Som fotograf är jag alltid på jakt efter nya motiv och vandringen leder mig samtidigt till fantastiska platser och upplevelser! Få saker ger mig sån energi och avkoppling som att få vakna upp ute i friska luften, att se solen gå upp över en sjö och koka sitt kaffe över en eld.

Född och uppvuxen i Göteborg. Träffar du mig på stan så har jag förmodligen på mig något prickigt eller något blått, eller så rusar jag kanske bara förbi för jag lär mig aldrig vad som är ett lagom promenadtempo. Jag har alltid gillat färg, form och problemlösning - vilket ledde mig in på webb, design och utveckling tidigt. Gillar utmaningen i att det alltid finns något nytt att lära sig! Jobbar med digital design på dagarna och fotograferar både på uppdrag och för egen del övrig tid. Kärleken till naturen genomsyrar mitt fotograferande. 

Delar med mig av vardagsäventyr och friluftsliv på instagram som @kobolt.