Vinterland och nytt år

Vi fick lite snö till nyår - precis vad jag önskat mig men inte vågat hoppas på.

En bättre avslutning på det här märkliga året än att få pulsa runt i en snöig skog och fånga snöflingor på näsan gick ju nästan inte att få. Vi firade nyår på egen hand i en liten stuga vid en sjö i Dalarna, det blev precis lagom för att komma bort en stund, så ansvarsfullt vi kunde.

Vi är ju inte bortskämda med snö här nere i Göteborg så när snön började falla lagom till nyårsafton kunde jag inte önska mig mer. På nyårsaftons morgon låg snön och dimman som ett kyligt dis över hela sjön. Fantastiskt vackert.

Fler inlägg

Helgvandring i Tivedens nationalpark

Tivedens nationalpark är en av de parker som ligger närmast hemifrån Göteborg - ändå hade jag inte besökt den förrän nu. Min relation till Tiveden har tidigare bara varit att jag hört att det är ett...

Läs hela inlägget