Linnea och Dennis bröllop

Linnea är en av mina närmsta vänner. Vi träffades på gymnasiet och för drygt en månad sedan fick hon äntligen säga ja till sin Dennis! Jag fick den stora äran att vara fotograf.

Det var en sån där riktigt solig fin höstdag med massor och känslor och skratt. Att ta bröllopsporträtt är ju ofta nervöst för många (fotografen inkluderat), man kanske inte är van att stå framför kameran eller har svårt att slappna av mitt i allt som händer under dagen. Därför var det det så himla kul att få vara där för sina vänner och göra det tillsammans och kunna skoja och ha en fin stund ihop.

Före vigseln ute i Säve åkte vi upp till Delsjön för fotografering. Vi promenerade runt och stannade till i skogsgläntor och längs stranden och jag kom hem med hur många fina bilder som helst. En ära att få fota sina vänners bröllop - här kommer några av mina favoriter från dagen!

Fler inlägg

Helgvandring i Tivedens nationalpark

Tivedens nationalpark är en av de parker som ligger närmast hemifrån Göteborg - ändå hade jag inte besökt den förrän nu. Min relation till Tiveden har tidigare bara varit att jag hört att det är ett...

Läs hela inlägget