Tillbaka i spårvagnsland

Den här utsikten har vi vaknat upp till under en veckas tid, inte så tokigt faktiskt. Till en början fick vi stå ut med lite regn och rusk men sedan höll det sig soligt och fint nästan hela tiden - härligt! Vi har haft det jättebra och givetvis kändes det lite trist att återgå till vardagen igår. Men nu har vi ju sommaren här hemma att se fram emot nu! Snön som föll idag såg jag inte.

Nu försöker vi återställa dygnsrytmen, jag är fortfarande lite för pigg på kvällarna men det kunde varit betydligt värre. Vi kom hem i söndags kväll efter nästan ett dygn utan sömn så det är kanske inte så konstigt att jag nästan, nästan slumrade till när jag lutade mig tillbaka i stolen den sista kvarten på lunchen igår.

Jag berättar mer när jag gått igenom alla bilder, som faktiskt blev ovanligt få. Kanske för att jag redan varit där och plåtat varenda millimeter eller för att jag faktiskt ville ha lite semester på riktigt, från allt. Kanske skall tillägga att det här med få bilder alltid är relativt också...

1 kommentar

Cindy Grundsten

Hej! Hamnade här av en ren slump och kunde mig inte förmå att sluta kika på dina bilder. Du är så otroligt duktig med kameran! Jag är verkligen imponerad. Otroligt vackra och bra bilder. Att jobba som designer måste vara mycket inspirerade och roligt. Nåt som många drömmer om :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram