Ego-boost

När det går lång tid utan att man får träna på saker kan i allafall jag börja tvivla på vad jag går för. Man behöver utmana sig själv lite då och då för att hålla uppe självförtroendet! Jag hade inte plåtat porträtt på evigheter (kan mycket väl ha varit ett halvår sedan) innan jag plötsligt stod och tog personalbilder av hela kontoret igår. Totalt 18 pers, nästan på rullande-band-schema nere vid lilla torget. Iskallt, tappade nästan känseln i fingrarna ett tag.

Det gick bra, jag är nöjd och det var jättekul!

Jag är ju inte proffs, men jag ställer alltid väldigt höga krav på mig själv. Lite som självterapi slänger jag upp ett par bilder på mig själv som Jens tog. Jag brukar ha svårt för bilder på mig själv, blir sällan nöjd - men nu är jag nog faktiskt det! Resultatet på de övriga kommer i samband med vår nya sajt.

2 kommentarer

Dessi

Du är så himla söt! :)

Sandra

Jag tycker verkligen att du skall vara nöjd – du är jättefin och bilderna är riktigt snygga! Spännande med en ny sajt! När planeras den att vara klar?

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram