Tack Sverige för allemansrätt!

När värmen kommer gör man bäst i att fly stan. En fin glänta med precis lagom frisk vind, en sjö, middagspackning, solnedgång, kall dricka och en varm go klippa är nog allt man behöver för att fira nationaldagshelgen värdigt. Ja, och möjligen badkläder då! Efter (sent) premiärdopp och middag på klippan var det tusen gånger skönare att ha ett tält att krypa in i än att ligga instängd i en lägenhet. Det är alltid lite knepigt att veta hur/om man ska fira den här dagen, men att man har möjlighet till detta är ju värt att fira om något - tack Sverige!

Fler inlägg

Snabba saffransbullar med apelsin

Jag gillar att baka men tappar ofta intresset ganska snabbt när man börjar snacka jäsning och knådning, så det har inte blivit något lussebak i år. Men så tänkte jag på en grej - när vi är ute på tur...

Läs hela inlägget